Designeri romani |noile creatii

Luna trecuta revista Marie Claire a publicat un articol cu schitele viitoarelor creatii ale mariilor creatori de moda. Printre creatorii de moda care si-au etalat schitele in numarul aniversar s-au aflat Maria Claire s-au aflat Maria Lucia Hohan, Irina Marinescu, Stephan Pelger si multi alti.

Maria Lucia Hohan este cunoscuta pentru tinutele facute pentru multe vedete arhicunoscute de la Hollywood si nu numai, este cunoscuta pentru publicatiile internationale de fashion. Brandul MLH a intrat in portofoliul L’Ecairer, fiind singurul designer roman prezent in vitrina magazinului. Ea a schimbat aspectul si conceptul rochiilor de mireasa, cel putin in Romanai. A absolvit Facultatea de Design Textil la Paris. Si-a facut stagiul la Milon, a lucrat ca ilustratos la doua case de moda, primul atelier l-a deschis la varsta de 23 de ani, dupa intoarcerea din Milano.

Untitled 4

Irina Marinescu este o tanara creatoare de moda care a absolvit Universitatea de Arta din Bucuresti. Si-a facut debutul in anul 2003 in cadrul premiilor Pantene. De atunci si pana in prezent ea a cunoscut un mare succes cu fiecare colectie lansata.

Untitled 5

Stephan Pelger a studiat trei ani la Modeshule der Stad Wien grafica, designul, forma si culoare, croiul si pictura. El a uimit o lume intreaga cu creatiile sale. Stephan face parte din generatia tanara de designeri si este faimos pentru numarul impresionant de prezentari de pe mariile scene ale modei.

Untitled 1

Reclame

Let me know your thoughts

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: